Κίνα Ενεργός γραμμή παραγωγής ασβέστη κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Wendy Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15617630695

WhatsApp : +8615617630695

Free call

Πώς να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας του στεγνωτήρα λάσπης

February 24, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας του στεγνωτήρα λάσπης

Ο στεγνωτήρας λάσπης πραγματοποίησε την ανακύκλωση, αλλά η κατανάλωση ισχύος της δεν είναι αποδεκτή από τις επιχειρήσεις. Προκειμένου να εξυπηρετηθεί καλύτερα ο πελάτης, ο ξηρότερος κατασκευαστής λάσπης ZK θα μοιραστεί τις μεθόδους για να μειώσει την κατανάλωση ισχύος της αποξηραντικής μηχανής λάσπης. ZK έχει μια πλούσια εμπειρία προγράμματος στο στεγνωτήρα λάσπης.

 

Η λάσπη απόβλητου ύδατος είναι ξηρά για να ελαχιστοποιήσει τη μάζα της και για να κερδίσει δαπάνες μεταφοράς και διάθεσης λάσπης. Ο χειρισμός και η αποθήκευση της ξηράς λάσπης είναι εύκολοι και όλες οι περαιτέρω μέθοδοι διάθεσης και χρησιμοποίησης είναι δυνατές. Το ξηρό προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λίπασμα και καθώς επίσης και καύσιμα - η θερμιδική αξία της είναι παρόμοια με αυτήν του καφετιού άνθρακα.

 

Κατά τη διάρκεια της θερμικής λάσπης που ξεραίνει σχεδόν όλο το νερό εξατμίζεται, συμπεριλαμβανομένου του νερού επιφάνειας, τριχοειδών αγγείων και κυττάρων. Ο ανεφοδιασμός της θερμότητας απαιτείται, κατά προτίμηση από τα συνδυασμένα συστήματα παραγωγής δύναμης και θερμότητας. Μια μεγάλη μερίδα της θερμότητας ξήρανσης ανακτάται από την εξάτμιση και διανέμεται εκ νέου. Το περιεχόμενο στερεών στο ξηρό προϊόν 90% DS και μπορεί ανωτέρω να επιτευχθεί.

 

Το ποσοστό χρησιμοποίησης ενέργειας θερμότητας διαδραματίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη διαδικασία ξήρανσης. Εάν η ενέργεια θερμότητας της ξηρότερης μηχανής δεν μπορεί να είναι παρμένη μαζί έγκαιρη, κατόπιν θα φέρει το μεγάλο σύστημα επιρροής γενικά. Ακόμη και το φράξιμο κυκλοφορίας επίσης θα παραγάγει την πολύ μεγάλη επίδραση στο σύστημα. Κατά γενική ομολογία, ο ανεμιστήρας έλξης που εφαρμόζεται στη διαδικασία ξήρανσης είναι πολύ μεγάλος και σχεδόν συνεχώς λειτουργημένος, το οποίο θα σώσει 30 τοις εκατό ενεργειακά εάν χρησιμοποιώντας το μετατροπέα συχνότητας. Επιπλέον, η ρύθμιση ενός συλλέκτη σκόνης στο πίσω μέρος slime του στεγνωτήρα θα σώσει το μισό ηλεκτρικό λογαριασμό, επειδή η δύναμη του ανεμιστήρα έλξης που εξοπλίζεται με το συλλέκτη σκόνης είναι μεγαλύτερη. Επιπλέον μετά από να χρησιμοποιήσει το μετατροπέα συχνότητας, ο γενικός θόρυβος εξοπλισμού μείωσε πολύ και παρατείνει επίσης τη ζωή υπηρεσιών του εξοπλισμού.

 

Εάν έχετε ακόμα την ερώτηση για το στεγνωτήρα και την ανάγκη λάσπης να πάρει την ξηρότερη τιμή λάσπης, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας