Να στείλετε μήνυμα
σπίτι >

Henan Zhengzhou Mining Machinery CO.Ltd Προφίλ εταιρείας

Επισκεψή εργοστασίου
Περίπου εμείς
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-371-55902858
Επικοινωνήστε τώρα
Henan Zhengzhou Mining Machinery CO.Ltd
Henan Zhengzhou Mining Machinery CO.Ltd
Henan Zhengzhou Mining Machinery CO.Ltd
Henan Zhengzhou Mining Machinery CO.Ltd
Production Line

Η ανάπτυξη κατά τη διάρκεια του αιώνα τελευταίου μισού έχει βεβαιώσει τα κύρια προτερήματά της άνω των RMB100000000 και περιεκτική σύγχρονη επιχείρηση με την υπηρεσία της επιστημονικής έρευνας, του σχεδίου, της κατασκευής, των πωλήσεων, της εγκατάστασης, της ανάθεσης, της κατάρτισης εργαζομένων και του κ.λπ.

OEM/ODM

Οι που παρέχονται γραμμές παραγωγής από μας περιλαμβάνουν κυρίως: Γραμμή παραγωγής μαγνήσιου, γραμμή παραγωγής τσιμέντου, γραμμή παραγωγής ασβέστη, γραμμή σαλτσών μεταλλεύματος, και γραμμή παραγωγής Proppant πετρελαίου Τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν: Περιστροφικός κλίβανος, μύλος σφαιρών, Granulator, ανελκυστήρας κάδων, κάθετος προθερμαστής, κάθετο δοχείο ψύξης, θραυστήρας, φούρνος κοκ μεταλλουργίας, μαγνητικός διαχωριστής, μηχανή επίπλευσης, ταξινομητής, τροφοδότης, συλλέκτης σκόνης, δοχείο ψύξης, στεγνωτήρας, και κ.λπ. Τα προϊόντα μας είναι πωλούν καλά σε κάθε πόλη στην Κίνα και θα μπορούσαν επίσης να βρεθούν στη Ρωσία, τη Νότια Κορέα, το Βιετνάμ, τη Μαλαισία, το Νεπάλ, τη Βεγγάλη, το Μεξικό, την Αρμενία, την Αφρική, τη Νότια Αμερική, και κ.λπ., τα οποία θεωρούνται ιδιαίτερα από τους πελάτες μας.

 
R&D

Η Co. ΜΗΧΑΝΗΜΆΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΊΑΣ HENAN ZHENGZHOU, ΕΠΕ οδηγεί τους εξοπλισμούς μεταλλείας κατασκευαστικός στον κόσμο, ο οποίος έχει παράσχει την καινοτόμο τεχνολογία και τα προϊόντα για το ορυχείο και την ενέργεια πάνω από 100 χωρών και της περιοχής. Χτίζεται το 1956 και εντοπίζει το εργοστάσιό του σε XINGYANG, HENAN, Κίνα. Διορίζεται ως σταθερό εξοπλισμός-παρέχοντας εργοστάσιο από το κινεζικό Υπουργείο κτηρίου μηχανών και μηχανικού ηλεκτρονικού γραφείου HENAN.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Γραμμή παραγωγής LECA Προμηθευτής. 2020-2024 zk-kiln.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.