Να στείλετε μήνυμα
Νέα
σπίτι > Νέα > Company news about Νέος Calcination περιστροφικών κλιβάνων καολίνη σχεδίου προμηθευτής εξοπλισμού
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-371-55902858
Επικοινωνήστε τώρα

Νέος Calcination περιστροφικών κλιβάνων καολίνη σχεδίου προμηθευτής εξοπλισμού

2020-02-24

Latest company news about Νέος Calcination περιστροφικών κλιβάνων καολίνη σχεδίου προμηθευτής εξοπλισμού

Ο περιστροφικός κλίβανος καολίνη είναι ο κύριος εξοπλισμός για calcination καολίνη. Ο περιστροφικός κλίβανος καολίνη καλείται επίσης calcination καολίνη κλίβανο, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στη calcination διαδικασία του οξειδίου ψευδάργυρου, οξείδιο μαγνήσιου, ο περιστροφικός κλίβανος καολίνη βωξίτη κ.λπ. από ZK Corp έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, την υψηλή παραγωγικότητα, την απλή δομή, και την εύκολη λειτουργία κ.λπ.

 

Τελειωμένη - τα προϊόντα που ασβεστοποιήθηκαν από τον περιστροφικό κλίβανο καολίνη θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως ορυκτή πρώτη ύλη στο έγγραφο, την κεραμική, το λάστιχο, τις χημικές ουσίες, τα επιστρώματα και άλλες βιομηχανίες. Μερικοί τομείς υψηλής τεχνολογίας άρχισαν να χρησιμοποιούν τον καολίνη ως νέα υλικά. Επιπλέον, τα υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικά μέρη πορσελάνης του διαστημικού λεωφορείου και του διαστημικού σκάφους αποτελούνται επίσης από τον καολίνη.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του περιστροφικού κλιβάνου καολίνη

1. Η πολύ λεπτή τεχνολογία καολίνη του περιστροφικού κλιβάνου καολίνη αντιπροσωπεύει την κατεύθυνση ανάπτυξης της πολύ λεπτής calcination καολίνη τεχνολογίας. Αυτή η calcination τεχνολογία έχει τα πλεονεκτήματα της μικρής κατανάλωσης ενέργειας, της υψηλής παραγωγής, και της σταθερής απόδοσης.

2. Ο περιστροφικός κλίβανος καολίνη έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του πολύ λεπτού μεγέθους βαθμολόγησης, υψηλή ακρίβεια, μεγάλη ικανότητα επεξεργασίας, μικρή κατανάλωση ενέργειας ανά μονάδα του προϊόντος, υψηλή αποδοτικότητα, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο μέρος.

3. Υψηλές αναλογία συντριβής και ικανότητα επεξεργασίας, μικρή κατανάλωση ενέργειας ανά μονάδα του προϊόντος, υψηλή αποδοτικότητα, ευρέως χρησιμοποιούμενη.

 

Δομή του περιστροφικού κλιβάνου καολίνη

Ο περιστροφικός κλίβανος αποτελείται από τον κύλινδρο, τα εργαλεία, τη συσκευή υποστηρίξεων, το σκάφος της γραμμής κλιβάνων και το σφραγίζοντας εξοπλισμό ουρών κλιβάνων, την επικεφαλής κουκούλα κλιβάνων, και την καύση. Ο κύλινδρος ως θερμαμένο περιστρέφοντας μέρος, φιαγμένο από υψηλής ποιότητας πιάτο χάλυβα άνθρακα, υποστηρίζεται στο πρώτο ή κάποιο εργαλείο προκειμένου να ελεγχθεί η στροφή του κυλίνδρου. Η σύνδεση περιστρέφεται σύμφωνα με διαδικασία-απαιτημένος την ταχύτητα από το εργαλείο δαχτυλιδιών στη μέση του κυλίνδρου. Λόγω της ανάγκης της εγκατάστασης ή της συντήρησης, ο μεγαλύτερος περιστροφικός κλίβανος έχει τα βοηθητικά εργαλεία, το οποίο κάνει τον κύλινδρο να περιστραφεί πιό αργά. Για να αποτρέψετε τον κρύο αέρα μπείτε και η υπερχείλιση σκόνης, η αξιόπιστη ουρά κλιβάνων και ο επικεφαλής σφραγίζοντας εξοπλισμός εγκαθίστανται στην τροφή και το τέλος απαλλαγής.

 

ZK Corp θα μπορούσε επίσης να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες από το διαφορετικό πελάτη να παραχθεί ο μεταβλητός περιστροφικός κλίβανος καολίνη.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Γραμμή παραγωγής LECA Προμηθευτής. 2020-2024 zk-kiln.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.