Να στείλετε μήνυμα
σπίτι > προϊόντα > Ενεργός γραμμή παραγωγής ασβέστη >
Μηχανή μικρής γραμμής παραγωγής υδροποιημένου ασβεστίου / ενεργού ασβεστίου 50-800TPD

Μηχανή μικρής γραμμής παραγωγής υδροποιημένου ασβεστίου / ενεργού ασβεστίου 50-800TPD

γραμμή παραγωγής υδατισμένου ασβεστίου

γραμμή παραγωγής ενεργού ασβεστίου

μηχανή παραγωγής ασβεστίου

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε μια προσφορά
Λεπτομέρειες για το προϊόν
Μάρκα:
ZK Corp
Δυναμικότητα:
50-800TPD
Κύριος εξοπλισμός:
Περιστροφικός κλίβανος, προθερμαστής, μύλος σφαιρών, φίλτρο τσαντών κ.λπ.
Δραστηριότητα ασβέστη:
≥360mL
Εφαρμογή:
Εγκαταστάσεις παραγωγής ενεργού ασβεστίου / ρευστούς ασβεστίου / υδροποιημένου ασβεστίου
ανταλλακτικά:
Προσφορά
Υπηρεσία μετά την πώληση:
για το σύνολο που χρησιμοποιεί τη ζωή
Εγκατάσταση:
κάτω από τη επίβλεψη του μηχανικού μας
Όρος εξοπλισμού:
Νέο
Όροι πληρωμής και αποστολής
Ποσότητα παραγγελίας min
1 ομάδα
Τιμή
Negotiable
Όροι πληρωμής
L/C, D/A, T/T
Περιγραφή του προϊόντος

Μηχανή μικρής γραμμής παραγωγής υδροποιημένου ασβεστίου / ενεργού ασβεστίου 50-800TPD

 

Η Υπηρεσία Λύσης Λεφτίνης μας

Μπορούμε να παρέχουμε τεχνολογικές λύσεις και πλήρη εξοπλισμό παραγωγής για 50-800TPD quicklime (ενεργό ασβέστιο) γραμμή παραγωγής.μέσω του οποίου η κατανάλωση καυσίμου μπορεί να μειωθεί κατά 40%, η παραγωγική ικανότητα αυξήθηκε κατά 30%.
 

Εισαγωγή της γραμμής παραγωγής ασβεστίου
Γραμμή παραγωγής ασβεστίουΌσον αφορά τη διαδικασία παραγωγής ενεργού ασβεστίου, η διαδικασία παραγωγής με περιστροφικό φούρνο είναι η πιο προηγμένη.Η διαδικασία παραγωγής μας υιοθετήσει το περιστρεφόμενο φούρνο με το κατακόρυφο προθέρμανση και κατακόρυφο ψύκτη για ασβεστόλιθο καλσίνωση για να επιτύχει τις απαιτήσεις παραγωγής της εξοικονόμησης ενέργειας, προστασία του περιβάλλοντος, υψηλή δραστηριότητα.

Μηχανή μικρής γραμμής παραγωγής υδροποιημένου ασβεστίου / ενεργού ασβεστίου 50-800TPD 0
 

Η ροή της διαδικασίας της γραμμής παραγωγής ασβεστίου

Βήμα 1: Προετοιμασία πρώτης ύλης
1. Λεμονιού: Το μέγεθος των σωματιδίων του ασβεστόλιθου πρέπει να είναι μεταξύ 10·40 mm. Το ποσοστό του μεγέθους του ασβεστόλιθου πάνω από 40 mm ή κάτω από 10 mm δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 5%. Το μέγιστο μέγεθος πρέπει να είναι μικρότερο από 40 mm.
2Καύσιμα:Ο αέρος του κλιβάνου, το αέριο, το μεθάνιο από τις κοιλότητες άνθρακα, ο σπασμένος άνθρακας θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως καύσιμα.

 

Βήμα δύο: Τροφή πρώτης ύλης
Ο ασβεστόλιθος στην αυλή του εργοστασίου θα μεταφέρεται με φτυάρι ελκυστήρα και θα τροφοδοτείται με θήκη, θα εκφορτωθεί από θήκη σε δονητικό τροφοδοτικό και θα σταλεί σε δονητική οθόνη για διαλογή μέσω μεταγωγικού ιμάντα.Το μέγεθος ≥ 20 mm θα αποστέλλεται στο προθέρμανση με μεταφορέα και το μέγεθος < 20 mm θα μεταφέρεται.

Τρίτο Βήμα: Καλσίνωση του ασβεστόλιθου
Ο ασβεστόλιθος στο προθέρμανση θα προθεραπευτεί από τον καυτό αέρα, στη συνέχεια θα εκφορτωθεί στο περιστρεφόμενο φούρνο μέσω του σωλήνα που συνδέει το προθέρμανση και το φούρνο, θα παραμείνει στο φούρνο για 1.5-2 ώρες για καψίνησηΚατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η ασβεστόλιθοκαύση πραγματοποιείται σε θερμοκρασία περίπου 1300 °C, μετά από την οποία ακολουθεί η αποσύνθεση του ασβεστίου και η απελευθέρωση του CO2, στη συνέχεια ολοκληρώνεται ο σχηματισμός της γρήγορης ασβεστίνης.

Μηχανή μικρής γραμμής παραγωγής υδροποιημένου ασβεστίου / ενεργού ασβεστίου 50-800TPD 1

Τέταρτο βήμα: Μεταφορά των τελικών προϊόντων
Ο ασβέστης θα εκφορτωθεί σε ένα μεταφορέα αλυσίδας μέσω δονητικών τροφοδοτών στο κάτω μέρος κάθετου ψυκτικού,θα ανυψωθεί σε ασβέστη στην θήκη αποθήκευσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποστολή ή να μεταφερθεί στο εργαστήριο ενυδάτωσης.

Πέμπτο βήμα: Σύστημα φιλτραρίσματος σκόνης
Υπάρχουν δύο συστήματα φιλτραρίσματος σκόνης, ένα είναι στην είσοδο του φούρνου, η σκόνη θα φιλτραριστεί από φίλτρο σακούλας και στη συνέχεια το καθαρό αέριο θα απελευθερωθεί στον αέρα.Το άλλο είναι σκόνη από την αποθήκευση ασβεστίου και το μέρος τροφοδοσίας του ανελκυστήρα κουβά, η σκόνη θα φιλτράρεται από σακούλες και στη συνέχεια θα απελευθερώνεται στον αέρα.


Χαρακτηριστικά του διαλύματος φυτών ασβεστίου
1Προηγμένη τεχνολογία
Η διαδικασία καύσης υιοθετεί σύστημα προθέρμανσης + περιστροφικό φούρνο + κατακόρυφο ψύκτη, μπορεί να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου κατά 40% και να αυξήσει την παραγωγική ικανότητα κατά 30% λόγω της επαναχρησιμοποίησης των αποβλήτων αερίου στο σύστημα.

2Υψηλό επίπεδο αυτοματισμού
Η γραμμή παραγωγής είναι τοποθετημένη με όργανα παρακολούθησης θερμοκρασίας και πίεσης, λειτουργικές παραμέτρους της οθόνης υπολογιστή, η γραμμή παραγωγής μπορεί να υιοθετήσει το προηγμένο έλεγχο υπολογιστή,για την επίτευξη αυτόματης λειτουργίας ολόκληρου του συστήματος.

3- Πληροφορίες
Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα μηχανικών, ώριμη εμπειρία και πάνω από 100 επιτυχημένες περιπτώσεις έργων από το σπίτι και το εξωτερικό, για να μεγιστοποιήσουμε το κόστος επένδυσης σας και να ικανοποιήσουμε τη ζήτηση προσαρμοσμένης λύσης.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Γραμμή παραγωγής LECA Προμηθευτής. 2020-2024 zk-kiln.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.